Wij maken onderwijs leuk!!

Elke basisschool vaart zijn eigen koers. Zo ook bij openbare basisschool de Tweemaster uit Nigtevecht. ‘Plezier hebben op school vinden wij heel belangrijk’, zegt Nick Homan, locatiedirecteur van de Tweemaster. ‘Wij stimuleren zelfstandigheid én leren onze kinderen samenwerken. “Samen jezelf ontwikkelen”, noemen wij dat.’

Iedereen is welkom

De Tweemaster is dé openbare basisschool in Nigtevecht. Wij zijn er voor alle kinderen van welke godsdienst, levensbeschouwing of culturele achtergrond dan ook. Onze school heeft een eigen identiteit, profiel en achtergrond. Omringd met water en weide is de Tweemaster met recht een wereldschool. Kinderen uit alle windstreken vinden bij de Tweemaster hun thuis.

De Tweemaster heeft als missie: Wij maken onderwijs leuk!! Want wat je leuk vindt leer je makkelijker. De Tweemaster hanteert vooruitstrevende leervormen. Ze gebruikt moderne leermethoden zoals de kanjertraining, theaterlessen, lessen in mediawijsheid en EHBO. Engels wordt gegeven vanaf groep 1 en voor de kleintjes is er een Kleuteruniversiteit. Daar hoort natuurlijk een modern en fris nieuw logo bij!

Vandaag, donderdag 14 februari, onthulde de basisschool haar nieuwe logo. Met een filmpje in de aula en onder het genot van een kopje koffie en een tompouce, voorzien van het nieuwe logo, werd dit moment groots gevierd met de kinderen, ouders en leerkrachten van OBS de Tweemaster.