Vanochtend ontving locatiedirecteur, Ryanne Acket, uit handen van Joke van Putten (jurylid Excellente Scholen) het predicaat ‘Excellente School’. Voor de vierde keer op rij is de Dr. Maria Montessorischool door de Inspectie van Onderwijs uitgeroepen tot excellente school. Een hele mooie prestatie.

Onder toeziend oog van het bestuur (Roel Hoogendoorn & Fije Hooglandt), meerscholendirecteur Bart van der Vlist, de wethouder van onderwijs in Huizen, Marlous Verbeek en natuurlijk leerlingen en leerkrachten, mocht Ryanne Acket het predicaat in ontvangst nemen.

Predicaat ‘Excellente School’ 

De toekenningvan het predicaat Excellente School betekent dat een school (of schoolsoort) onderwijs biedt van goede kwaliteit en zich daarnaast onderscheidt van andere goede scholen door te excelleren met een specifiek profiel. Het predicaat is hiermee een erkenning voor buitengewone kwaliteit. Bovendien geeft de toekenning van het predicaat een compliment aan iedereen die bijdraagt aan die kwaliteit: de leraren, de schoolleiding, de leerlingen, de ouders en het bestuur.