Woensdag 12 januari 2022 is na jaren bouwen en voorbereiden het nieuwe gebouw van Kindcentrum Muiderkring in de wijk De Krijgsman in gebruik genomen. Er is de afgelopen periode door iedereen keihard gewerkt, zodat de school na de kerstvakantie officieel open kon. En dus is het nieuwe kindcentrum op de nieuwe locatie nu eindelijk een feit. 

Door de Corona situatie kon de officiële opening met genodigden helaas niet doorgaan, maar voor ouders, kinderen en het team was het toch een feestelijke dag.

Zo werden ze muzikaal onthaald door een brassband en was er een goochelaar om de kinderen te verrassen met bijzondere trucs. Een opening zonder taart is geen opening en dus was er voor iedereen iets lekkers.

Met de komst van de kinderen van de school en de opening van de BSO is het kindcentrum compleet. De maandag na de kerstvakantie waren de kinderen van de kinderopvang en de peuterspeelzaal al op de nieuwe locatie gestart.

Kindcentrum Muiderkring
Het gebouw staat in de nieuwe wijk De Krijgsman in Muiden en is een samenwerking van Talent Primair, ASKO scholen en SKBNM. Hier komen school en kinderopvang samen. Het gebouw bestaat uit twee speellokalen, een biliotheek, een kinderrestaurant, een techniekruimte, een kinderdagverblijf en unitruimtes met mooie werkplekken. Verder is er een zonnig terras en een mooi schoolplein. Het gebouw is zo ingericht dat het duurzaam gebruikt kan worden.