Kom je bij ons werken en leren?

Volg je de pabo? Ben je op zoek naar een leuke stageplek waar je de fijne kneepjes van het vak leert? Met veel oog en aandacht voor jouw persoonlijke doelen en kwaliteiten? Dan voel je je bij ons als een vis in het water en willen we graag met jou in contact komen!

Bij ons word je intensief begeleid. Op verschillende scholen van Talent Primair zijn schoolopleiders werkzaam die je op een professionele wijze begeleiden tijdens je opleiding. Tijdens je stage leer je bij ons zelf de antwoorden te vinden op vragen, zoals: ‘Wat maakt mij tot een goede leraar en wat kan ik de volgende keer nog beter doen?’ Want van zelf ervaren en uitvinden, in combinatie met gerichte feedback, leer je het meest. Tijdens je stage draai je daarom zoveel mogelijk mee als een toekomstige collega.

Wat willen we samen met jou bereiken?

Het doel van de stage is dat je uiteindelijk een goede leerkracht wordt en zelfstandig voor de groep kunt staan. Je wordt opgeleid en begeleid om de volgende kerntaken goed uit te kunnen voeren.

  • Pedagogisch passend handelen. Je werkt aan een goede relatie met de kinderen, waarin je ze optimaal ondersteunt. Je geeft leiding aan de groep en zorgt voor een passend pedagogisch leerklimaat.
  • Voorbereiden en evalueren. Je zorgt voor een professionele voorbereiden en evalueert je onderwijsactiviteiten.
  • Uitvoeren van onderwijstaken en begeleiding. Je voert je onderwijstaken, waaronder de lessen, professioneel uit. Je volgt en begeleidt de kinderen op de juiste manier.
  • Communiceren en samenwerken. Je communiceert, overlegt en werkt goed samen met ouders, collega’s en andere professionals.
  • Werken aan professionele ontwikkeling. Je blijft werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Kritisch, systematisch en gefundeerd. 

Je start je stage met een intakegesprek met de schoolopleider en de praktijkopleider. Zo leer jij de school kennen en geef jij aan wat je tijdens je stage graag wil leren. Samen verkennen we wensen en verwachtingen.

Hoe word je begeleid?

De praktijkopleider is je directe begeleider. Elke week bespreek je met je praktijkopleider de voorbereiding, planning en uitvoering van je activiteiten en taken, waaronder de lessen. De praktijkopleider coacht je en geeft je waardevolle adviezen waarmee je je verder kunt ontwikkelen. Je schoolopleider is de verbindende factor tussen de instituutsopleider, je praktijkopleider en jezelf. De schoolopleider bewaakt de kwaliteit van de begeleiding. Je kunt ook bij je schoolopleider terecht als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt in de samenwerking met je praktijkbegeleider. De intituutsbegeleider houdt je ontwikkeling en prestaties in de gaten en is uiteindelijk ook degene die je beoordeelt. Natuurlijk in nauw overleg met je praktijkopleider en schoolopleider.

Een baan bij Talent Primair!

Veel van onze studenten komen bij ons werken, nadat ze hun diploma hebben behaald. Daar zijn zij en wij heel blij mee. Ten eerste omdat bevlogen en enthousiaste nieuwe leerkrachten een aanwinst zijn voor elk team. Maar ook omdat het iets zegt over hun ervaringen met onze school. Jouw stage zou daarom zomaar de start kunnen zijn van een inspirerende baan bij een van onze scholen.

Interesse in een stage bij onze scholen?

Spreekt Talent Primair je aan en kom je graag in aanmerking voor een stageplek op een van onze scholen? Geef dit aan bij je hogeschool. Zij hebben het overzicht van alle stages (ook die van ons!) op basisscholen bij jou in de buurt. Heb je vragen, neem dan gerust contact op met Vincent van Aggelen, v.vanaggelen@talentprimair.nl

Ons laatste nieuws

Talent Primair

Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld.

Volg ons op Twitter

Ontmoet Julie Horst-Stassar, een bevlogen onderwijsassistente op de Koningin Emmaschool in Bussum. Vroeger droomde ze van een carrière als musicalster, maar sinds 2018 heeft ze haar plek gevonden in het onderwijs.

𝘔𝘦𝘦𝘳 𝘭𝘦𝘻𝘦𝘯? ⤵️
https://linktr.ee/talent_primair

Groot nieuws! We zijn verheugd te delen dat het contract voor het nieuwe schoolgebouw van basisschool de Wisperweide officieel is ondertekend! ✍🏽

Dit is een belangrijke mijlpaal op weg naar een inspirerende leeromgeving voor de toekomstige generaties. 💡✨

#nieuwbouw #weesp

𝗢𝗻𝘁𝗱𝗲𝗸 𝗷𝗲 𝗽𝗮𝘀𝘀𝗶𝗲, 𝒐𝒎𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒋𝒆 𝒎𝒆𝒕 𝒂𝒎𝒃𝒊𝒕𝒊𝒆! 🌟
Bekijk onze vacatures en help mee aan de toekomst van talentvol onderwijs!
👉🏼 https://linktr.ee/talent_primair

#onderwijsvacature #vacature #werkeninhetonderwijs #stemmen

𝗦𝘁𝗲𝗺 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝘃𝗲𝗿𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴, 𝙨𝙤𝙡𝙡𝙞𝙘𝙞𝙩𝙚𝙚𝙧 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙙𝙚 𝙩𝙤𝙚𝙠𝙤𝙢𝙨𝙩! 🗳️

De Tweede Kamerverkiezingen staan voor de deur, maar weet je wat echt stemwaardig is? Werken bij één van onze fijne scholen! 🙌🏽

𝘔𝘦𝘦𝘳 𝘸𝘦𝘵𝘦𝘯? 👉🏼 https://linktr.ee/talent_primair

Meer tweets...

Contact

Talent Primair

Amersfoortsestraatweg 180c
1272 RR Huizen

Wij hebben oog voor talent!
+