Publicaties

Hier vindt u de verschillende jaarverslagen, het strategisch beleidsplan en andere documenten van Talent Primair.

 • Koers 2020 – 2024 – De koers is gebaseerd op onze missie, visie en waarden en geeft u een duidelijk beeld waar wij heen willen met de organisatie.
 • De koers in beeld – In deze video over onze strategische koers zie je we waar we de komende vier jaar naartoe willen werken.

Jaarverslagen

 • Jaarverslag 2019 – De jaarrekening, het bestuursverslag en een beeld van de activiteiten en resultaten. De bijbehorende infographic opent in groot formaat als u er op klikt.
 • Jaarverslag 2018 – De jaarrekening, het bestuursverslag en een beeld van de activiteiten en resultaten.

Inspectie van het Onderwijs
Begin 2020 hebben wij visitaties gehad van de inspectie op verschillende scholen van de stichting. Lees hier het volledige inspectierapport.

 

 

   

   

   

   

  Talent Primair

  Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld.

  Volg ons op Twitter

  Een leuk interview over afstandsonderwijs bij de #Comeniussschool in Naarden. Lees hier het hele interview: https://www.talentprimair.nl/de-lessen-van-het-voorjaar-gaan-door/

  #thuisonderwijs #naarden #leerkracht #corona #basisschool

  Vanwege het zwangerschapsverlof van een collega is het team van de Daltonschool #Hobbedob in Weesp op zoek naar een leerkracht voor groep 5. Kijk snel op https://www.werkenbijtalentprimair.nl/leerkracht-groep-5-wtf-0-4-f-0-6/nl hoe je kan solliciteren.

  #vacatures #basisschool #leerkracht #weesp

  Het team van OBS de Triangel in #Weesp is op zoek naar een collega die na de kerstvakantie aan de slag wil in de midden- en bovenbouw.

  Kijk snel op https://www.werkenbijtalentprimair.nl/leerkracht-midden-bovenbouw/nl en reageer!

  #vacatures #leerkracht #basisonderwijs

  Op zoek naar een leuke baan als leerkracht voor de onderbouw? Kijk dan eens op https://www.werkenbijtalentprimair.nl/enthousiaste-leerkracht-onderbouw-muiden/nl. De kleuters hier zijn op zoek naar een nieuwe juf of meester. Maak jij ze blij?

  #vacatures #basisonderwijs #kleuters #basisschool

  Meer tweets...

  Contact

  Talent Primair

  Amersfoortsestraatweg 180c
  1272 RR Huizen

  Wij hebben oog voor talent!
  +