Publicaties

Hier vindt u de verschillende jaarverslagen, het strategisch beleidsplan en andere documenten van Talent Primair.

 • Koers 2020 – 2024 – De koers is gebaseerd op onze missie, visie en waarden en geeft u een duidelijk beeld waar wij heen willen met de organisatie.
 • De koers in beeld – In deze video over onze strategische koers zie je we waar we de komende vier jaar naartoe willen werken.

Jaarverslagen

 • Jaarverslag 2020 – De jaarrekening, het bestuursverslag en een beeld van de activiteiten en resultaten. Klik op de infographic voor het bestuursverslag in beeld.
 • Jaarverslag 2019 – De jaarrekening, het bestuursverslag en een beeld van de activiteiten en resultaten.
 • Jaarverslag 2018 – De jaarrekening, het bestuursverslag en een beeld van de activiteiten en resultaten.

  Inspectie van het Onderwijs
  Begin 2020 hebben wij visitaties gehad van de inspectie op verschillende scholen van de stichting. Lees hier het volledige inspectierapport.

   

   Ons laatste nieuws

   Talent Primair

   Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld.

   Volg ons op Twitter

   Ben je toe aan verandering? Zoek je een baan waarbij je echt van betekenis kunt zijn? Dan is het zij-instroomtraject iets voor jou. Wij hebben nog plek en gaan graag met jou het gesprek aan!

   https://www.werkenbijtalentprimair.nl/zij-instromer/nl

   #basisonderwijs #leerkracht #vacature

   Twee van onze scholen zoeken samen een administratieve duizendpoot! Welke administratief medewerker is op zoek naar een superleuke baan voor 14 - 18 uur per week? Kijk dan op https://www.werkenbijtalentprimair.nl/administratief-medewerker-14-18-uur-per-week/nl voor de vacature.

   #administratie #basisschool #onderwijs

   De 2e Montessorischool in Huizen heet voortaan "De Gooische Montessorischool". https://www.talentprimair.nl/2e-montessorischool-heet-voortaan-de-gooische-montessorischool/

   #basisschool #nieuwenaam #nieuwlogo #montessori #onderwijs #leerkracht

   Voor de dr. Maria Montessorischool in Huizen zoeken we een locatiedirecteur. Wie wil deze 'excellente school' gaan leiden? Kijk op https://www.werkenbijtalentprimair.nl/locatiedirecteur-wtf-0-8 hoe jij hier aan de slag kan!

   #montessori #vacature #locatiedirecteur #basisonderwijs #excellenteschool #primaironderwijs

   Meer tweets...

   Contact

   Talent Primair

   Amersfoortsestraatweg 180c
   1272 RR Huizen

   Wij hebben oog voor talent!
   +