Publicaties

Hier vindt u de verschillende jaarverslagen, het strategisch beleidsplan en andere documenten van Talent Primair.

 • Koers 2020 – 2024 – De koers is gebaseerd op onze missie, visie en waarden en geeft u een duidelijk beeld waar wij heen willen met de organisatie.
 • De koers in beeld – In deze video over onze strategische koers zie je we waar we de komende vier jaar naartoe willen werken.

Jaarverslagen

 • Jaarverslag 2020 – De jaarrekening, het bestuursverslag en een beeld van de activiteiten en resultaten. Klik op de infographic voor het bestuursverslag in beeld.
 • Jaarverslag 2019 – De jaarrekening, het bestuursverslag en een beeld van de activiteiten en resultaten.
 • Jaarverslag 2018 – De jaarrekening, het bestuursverslag en een beeld van de activiteiten en resultaten.

  Inspectie van het Onderwijs
  Begin 2020 hebben wij visitaties gehad van de inspectie op verschillende scholen van de stichting. Lees hier het volledige inspectierapport.

   

   Ons laatste nieuws

   Talent Primair

   Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld.

   Volg ons op Twitter

   Wil jij graag werken op een warme en fijne dorpsschool onder de rook van Amsterdam? Waar je alle ruimte en vrijheid krijgt en je continu wordt uitgedaagd? De Vinkenbaan in Muiderberg zoekt nog een fulltime leerkracht voor groep 3-4.
   https://www.werkenbijtalentprimair.nl/enthousiaste-leerkracht-voor-groep-3-4

   #vacature #Onderwijs

   Op de website van het NP Onderwijs staat een informatietool waarmee inzage wordt verkregen over de aanvullende bekostiging #nationaalprogrammaonderwijs
   https://avs.nl/actueel/nieuws/aanvullende-bekostiging-nationaal-programma-onderwijs-po/

   Montessorianen opgelet! Voor een paar van onze Montessorischolen zijn we op zoek naar nieuwe collega's! Op zoek naar een gave nieuwe uitdaging? Kijk dan op http://www.werkenbijtalentprimair.nl.

   #montessori #basisonderwijs #vacatures #leerkracht #juf #meester

   Wij zoeken bovenbouw leerkrachten die onze teams in het nieuwe schooljaar willen versterken. Kijk op http://www.werkenbijtalentprimair.nl voor de meest actuele vacatures.

   #vacature #delenislief #leerkracht #basisonderwijs #basisschool #juf #meester

   Meer tweets...

   Contact

   Talent Primair

   Amersfoortsestraatweg 180c
   1272 RR Huizen

   Wij hebben oog voor talent!
   +