Publicaties

Hier vindt u de verschillende jaarverslagen, het strategisch beleidsplan en andere documenten van Talent Primair.

 • Koers 2020 – 2024 – De koers is gebaseerd op onze missie, visie en waarden en geeft u een duidelijk beeld waar wij heen willen met de organisatie.
 • De koers in beeld – In deze video over onze strategische koers zie je we waar we de komende vier jaar naartoe willen werken.

Jaarverslagen

 • Jaarverslag 2019 – De jaarrekening, het bestuursverslag en een beeld van de activiteiten en resultaten. De bijbehorende infographic opent in groot formaat als u er op klikt.
 • Jaarverslag 2018 – De jaarrekening, het bestuursverslag en een beeld van de activiteiten en resultaten.

 

   

   

   

   

  Talent Primair

  Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld.

  Volg ons op Twitter

  Ben jij (binnenkort) klaar met je middelbare school en denk jij erover om juf of meester te worden? Dit is je kans! Doe een Dagje Leerkracht op 30 oktober. Schrijf je nu in op https://www.dagjeleerkracht.nl/

  #leerkracht #basisonderwijs #dagjeleerkracht #kans

  Vandaag is de Jules van Brecht Prijs uitgereikt aan Kristine Schoonhoven en Derek Laout voor hun inzet op het gebied van thuisonderwijs.

  https://www.talentprimair.nl/uitreiking-van-de-jules-van-brecht-prijs/

  #thuisonderwijs #ict #trots #prijs

  Vandaag opende de @deDrMaria officieel de deuren van hun energieneutrale en gasloze gebouw. Zij zijn klaar voor de toekomst!

  https://www.talentprimair.nl/feestelijke-opening-dr-maria-montessorischool/

  #onderwijs #basisschool #renovatie #energieneutraal #toekomst

  Van alle vijftienjarigen in Nederland kan een kwart niet goed lezen. Kinderen moeten weer meer plezier in lezen krijgen, maar helaas wordt er veel te veel tijd besteed aan het verschrikkelijke vak “begrijpend lezen”: http://bit.ly/zml-lezen. #ZondagMetLubach

  Meer tweets...

  Contact

  Talent Primair

  Amersfoortsestraatweg 180c
  1272 RR Huizen

  Wij hebben oog voor talent!
  +