Zij-instromers

Ben je toe aan verandering? Wil je graag met kinderen werken? Voor een baan gaan waarbij je echt van betekenis kunt zijn? Beschikt je over een afgeronde HBO of WO opleiding? Dan is het zij-instroomtraject iets voor jou!

Wij organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten voor geïnteresseerden. Onderstaand stappenplan geeft je een indruk hoe een zij-instroomtraject eruit ziet:

  • Je solliciteert gemakkelijk en geheel vrijblijvend naar de functie van zij-instromer via deze link.
  • Je wordt uitgenodigd voor een online kennismakingsgesprek met Vincent van Aggelen, zij-instroom coördinator. Tijdens dit gesprek krijg je informatie over het zij-instroom traject en het eventuele geschiktheidsonderzoek.
  • Je maakt kennis met meerdere scholen binnen Talent Primair.
  • Als er een goede match is tussen jou en een school, kunnen we het geschiktheidsonderzoek aanvragen.
  • Gedurende twee maanden oefen je één à twee dagen in de week in de klas voor het geschiktheidsonderzoek.
Als je er klaar voor bent doe je het geschiktheidsonderzoek. Hierin geef je een aantal lessen voor de klas en bespreek je aan de hand van je portfolio je drijfveren om voor het onderwijs te kiezen.
  • Gefeliciteerd, je hebt het geschiktheidsonderzoek behaald! Je sluit met de school en een lerarenopleiding een scholings- en begeleidingsovereenkomst voor een periode van twee jaar. Je mag zelf kiezen welke lerarenopleiding goed bij je past.
  • Je staat voor de klas envolgt scholing voor de bevoegdheid die daarvoor nodig is. De school en de lerarenopleiding begeleiden je samen.
  • Uiterlijk na twee jaar leg je een bekwaamheidsonderzoek af. Slaag je daarvoor, dan krijg je een getuigschrift en ben je een volledig bevoegd leraar!

Meer informatie
Mail naar Vincent van Aggelen, v.vanaggelen@talentprimair.nl. Hij beantwoordt graag al je vragen.

 

Ons laatste nieuws

Talent Primair

Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld.

Volg ons op Twitter

Na de Dam tot Damloop gaan wij geen sportieve uitdaging meer uit de weg. Ben jij ook opzoek naar een sportieve uitdaging? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Ben jij onze part-time gymleerkracht op de Zuidwend of op OBS De Triangel?

👉🏼

Afgelopen zaterdag heeft Team Talent Primair de Dam tot Damloop getrotseerd. Samen met alle sponsoren is er geld ingezameld voor KiKa en de teller staat op dit moment op €2252,-! 👏🏽

Doneren kan nog steeds via de onderstaande link.

👉🏼 https://linktr.ee/talent_primair

Janny heeft al een paar jaar geleden de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Maar thuis zitten, dat wil ze niet. Als invalkracht op de Larense Montessorischool staat ze regelmatig voor de klas. “Ik zie het als hobby. Waarom zou ik er dan mee stoppen?”
👉🏼 https://linktr.ee/talent_primair

#𝗕𝗔𝗖𝗞𝟮𝗦𝗖𝗛𝗢𝗢𝗟 🎒
Ook dit schooljaar volgen wij onze koers en gaan alle scholen van Talent Primair samen op pad om onze doelen na te streven. 🚀

𝘔𝘦𝘦𝘳 𝘸𝘦𝘵𝘦𝘯 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘬𝘰𝘦𝘳𝘴?
👉🏼 https://linktr.ee/talent_primair

#talentprimair #onderwijs #koers

Meer tweets...

Contact

Talent Primair

Amersfoortsestraatweg 180c
1272 RR Huizen

Wij hebben oog voor talent!
+