Zij-instromers

Ben je toe aan verandering? Wil je graag met kinderen werken? Voor een baan gaan waarbij je echt van betekenis kunt zijn? Beschikt je over een afgeronde HBO of WO opleiding? Dan is het zij-instroomtraject iets voor jou!

Wij organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten voor geïnteresseerden. Onderstaand stappenplan geeft je een indruk hoe een zij-instroomtraject eruit ziet:

  • Je solliciteert gemakkelijk en geheel vrijblijvend naar de functie van zij-instromer via deze link.
  • Je wordt uitgenodigd voor een online kennismakingsgesprek met Vincent van Aggelen, zij-instroom coördinator. Tijdens dit gesprek krijg je informatie over het zij-instroom traject en het eventuele geschiktheidsonderzoek.
  • Je maakt kennis met meerdere scholen binnen Talent Primair.
  • Als er een goede match is tussen jou en een school, kunnen we het geschiktheidsonderzoek aanvragen.
  • Gedurende twee maanden oefen je één à twee dagen in de week in de klas voor het geschiktheidsonderzoek.
Als je er klaar voor bent doe je het geschiktheidsonderzoek. Hierin geef je een aantal lessen voor de klas en bespreek je aan de hand van je portfolio je drijfveren om voor het onderwijs te kiezen.
  • Gefeliciteerd, je hebt het geschiktheidsonderzoek behaald! Je sluit met de school en een lerarenopleiding een scholings- en begeleidingsovereenkomst voor een periode van twee jaar. Je mag zelf kiezen welke lerarenopleiding goed bij je past.
  • Je staat voor de klas envolgt scholing voor de bevoegdheid die daarvoor nodig is. De school en de lerarenopleiding begeleiden je samen.
  • Uiterlijk na twee jaar leg je een bekwaamheidsonderzoek af. Slaag je daarvoor, dan krijg je een getuigschrift en ben je een volledig bevoegd leraar!

Meer informatie
Mail naar Vincent van Aggelen, v.vanaggelen@talentprimair.nl. Hij beantwoordt graag al je vragen.

 

Ons laatste nieuws

Talent Primair

Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld.

Volg ons op Twitter

Ontmoet Julie Horst-Stassar, een bevlogen onderwijsassistente op de Koningin Emmaschool in Bussum. Vroeger droomde ze van een carrière als musicalster, maar sinds 2018 heeft ze haar plek gevonden in het onderwijs.

𝘔𝘦𝘦𝘳 𝘭𝘦𝘻𝘦𝘯? ⤵️
https://linktr.ee/talent_primair

Groot nieuws! We zijn verheugd te delen dat het contract voor het nieuwe schoolgebouw van basisschool de Wisperweide officieel is ondertekend! ✍🏽

Dit is een belangrijke mijlpaal op weg naar een inspirerende leeromgeving voor de toekomstige generaties. 💡✨

#nieuwbouw #weesp

𝗢𝗻𝘁𝗱𝗲𝗸 𝗷𝗲 𝗽𝗮𝘀𝘀𝗶𝗲, 𝒐𝒎𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒋𝒆 𝒎𝒆𝒕 𝒂𝒎𝒃𝒊𝒕𝒊𝒆! 🌟
Bekijk onze vacatures en help mee aan de toekomst van talentvol onderwijs!
👉🏼 https://linktr.ee/talent_primair

#onderwijsvacature #vacature #werkeninhetonderwijs #stemmen

𝗦𝘁𝗲𝗺 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝘃𝗲𝗿𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴, 𝙨𝙤𝙡𝙡𝙞𝙘𝙞𝙩𝙚𝙚𝙧 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙙𝙚 𝙩𝙤𝙚𝙠𝙤𝙢𝙨𝙩! 🗳️

De Tweede Kamerverkiezingen staan voor de deur, maar weet je wat echt stemwaardig is? Werken bij één van onze fijne scholen! 🙌🏽

𝘔𝘦𝘦𝘳 𝘸𝘦𝘵𝘦𝘯? 👉🏼 https://linktr.ee/talent_primair

Meer tweets...

Contact

Talent Primair

Amersfoortsestraatweg 180c
1272 RR Huizen

Wij hebben oog voor talent!
+