Groeien en ontwikkelen bij Talent Primair

Volg je eigen koers

 

Bij Talent Primair vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers gelukkig zijn en zich blijvend kunnen ontwikkelen. Dat je doet waar je energie van krijgt en ondersteund wordt wanneer nodig. Dan zit je goed in je vel en kan je de kinderen, waar we het allemaal voor doen, goed onderwijs bieden. 

Wat heb jij nodig voor jouw geluk en ontwikkeling?

Op deze praatplaat zie je welke mogelijkheden jij hebt. Jij weet zelf wat je nodig hebt om richting aan je loopbaan te geven. Ga op een bord staan en lees de mogelijkheden. Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling P&O via 035 5257578.

Ons laatste nieuws

Talent Primair

Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld.

Volg ons op Twitter

Scholen genieten van de voorjaarsvakantie, een break om straks vol energie de lente in te duiken! Rust en ontspanning zijn essentieel voor een frisse start.
Voel jij de behoefte aan vernieuwing? Ontdek jouw perfecte frisse start via deze link ⤵️

Twee weken geleden zetten we Hilversum op z'n kop tijdens de Koersplandag! Het was dé dag waarop we op feestelijke, inspirerende en gezamenlijke wijze de nieuwe koers aftrapten. Een koers waarin de leerkrachten, onze sterren van de koers, centraal staan. 🌟

#talentprimair

𝗗𝗮𝗴 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗗𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁𝗲𝘂𝗿 💐
Vandaag eren we de onmisbare schakels binnen onze scholen, onze directeuren! Met passie en toewijding zorgen jullie ervoor dat alle puzzelstukjes op hun plek vallen. Dank voor jullie visie, leiderschap en liefde voor het onderwijs. 🧩💚

"Leerlingen Gouden Kraal in actie voor bewoners huis aan Duivenvoorde!"

Meer lezen? 👉🏼 https://linktr.ee/talent_primair

Foto: HuizerNieuws/Bob Awick

#talentprimair #onderwijs #actie

Meer tweets...

Contact

Talent Primair

Amersfoortsestraatweg 180c
1272 RR Huizen