‘Volg je een opleiding bij het ROC? Ben je op zoek naar een leuke stageplek waar je de fijne kneepjes van het vak onderwijsassistent kunt leren? Wij hebben veel aandacht voor jouw persoonlijke doelen en kwaliteiten en komen graag met jou in contact!’ Dit vertelde Vincent van Aggelen gisteren op een drukbezochte stagemarkt georganiseerd door ROC Hilversum. 

De studenten wilden weten of ze goed begeleid worden tijdens hun stage. Dit is bij Talent Primair goed geregeld. Onze kundige schoolopleiders staan altijd klaar om stagiaires bij te staan met raad en daad. Dit is soms heel praktisch en soms een luisterend oor. De schoolopleiders binnen de stichting zijn een hecht team waar onderling ook veel ervaringen worden uitgewisseld. Zo kunnen we de studenten goed adviseren welke school het beste ‘past’ bij welke student.

Ook Talent Primair heeft stages en banen voor onderwijsassistenten

Veel studenten komen bij ons werken, nadat ze hun diploma hebben behaald. Daar zijn zij en wij heel blij mee. Jouw stage zou daarom zomaar de start kunnen zijn van een inspirerende baan bij één van onze scholen.

Vincent van Aggelen: ‘Wij doen er alles aan om onze studenten een positieve eerste ervaring in het onderwijs te geven. Het doorlopen van een plezierige en succesvolle stage is in deze tijd van personeelskrapte heel belangrijk!’

 

Heb jij interesse in een stage?

De meeste scholen binnen onze stichting zijn openbare basisscholen. Daarnaast hebben we vier Montessorischolen, een Daltonschool en twee Jenaplanscholen. Met meer dan 400 medewerkers verzorgen wij op 26 locaties in Gooi en Vechtstreek uitdagend basisonderwijs aan circa 5000 leerlingen. Kennismaken kan ook op onze scholen!

Stuur Vincent van Aggelen, v.vanaggelen@talentprimair.nl, even een mailtje als jij in aanmerking wil komen voor een stageplek op een van onze basisscholen.