Nieuw logo voor Talent Primair

Vandaag lanceert Talent Primair een nieuw logo!

Jules van Brecht, voorzitter College van bestuur Talent Primair:
‘We zijn dit logo-traject gestart omdat we de zichtbaarheid van Talent Primair en onze basisscholen willen vergroten. Wij zijn als stichting met 26 basisscholen in Gooi en Vechtstreek een kwaliteitsmerk, het is zaak dat we dit nog beter laten zien.

Zo’n kwaliteitsmerk komt niet uit de lucht vallen. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het bouwen van een professionele onderwijsorganisatie. We zijn trots op onze (excellente) basisscholen, de Talent Academie voor de ontwikkeling van onze medewerkers, het team van schoolopleiders die zich inzetten voor de leukste stageplekken waar Pabo-studenten de fijne kneepjes van het vak kunnen leren en we zijn trots op ons interactieve communicatieplatform. Via dit platform zijn we in staat om met iedereen – scholen, ouders en alle medewerkers – goede contacten te onderhouden. Eigenlijk is het te veel om op te noemen. Toch merk ik regelmatig dat we veel te bescheiden zijn.

Ik ben heel trots dat we ons nieuwe logo hebben gemaakt in nauwe samenwerking met veel collega’s bij Talent Primair. Samen hebben we in verschillende online enquêtes en tijdens sessies gezocht naar woorden die onze identiteit beschrijven en naar beelden wat wij willen uitstralen. Het nieuwe logo laat goed zien waar we voor gaan en waar we voor staan: Actief leren en uitdagend onderwijs met Talent Primair als springplank!’

Het logo is voor ons ontwikkeld door Inge Beckers en Vaz Dias communicatie