Talent Primair laat de ‘kracht van samen’ zien

De onderlinge samenwerking tussen alle scholen binnen onze stichting – en tussen de Catamaran en de Tweemaster in het bijzonder – is vergaand. De enthousiaste samenwerking versterkt de kwaliteit van de scholen. Met een nieuwe huisstijl vertellen we aan de buitenwereld dat we tot één krachtige familie behoren. Alle basisscholen van Talent Primair nemen dit schooljaar afscheid van de individuele merken en krijgen nieuwe logo’s. 

Nieuw logo voor Basisschool de Catamaran

Hans Broekhof en Nick Homan, directie van basisschool de Catamaran: ‘Wij zijn een kleine en gezellige basisschool in Oud-Loosdrecht. Wij vertalen plezier op school naar samen spelen, samen leven en samen leren. Wat je leuk vindt leer je makkelijker!’

De Catamaran hanteert vooruitstrevende leervormen. Ze gebruikt moderne leermethoden zoals de kanjertraining, theaterlessen, lessen in mediawijsheid en EHBO. Engels wordt gegeven vanaf groep 1 en voor de kleintjes is er een Kleuteruniversiteit. Daar hoort natuurlijk een modern vormgegeven catamaran bij!

Vandaag, dinsdag 22 januari, onthult de basisschool haar nieuwe logo. Hier staat ook duidelijk de naamswijziging: Basisschool de Catamaran. Voorheen heette de school SWS de Catamaran.