Talent Primair

Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld.

Volg ons op Twitter

Op zoek naar een uitdagende baan als intern begeleider? Bij @OBBlaricum zijn ze op zoek naar een nieuwe collega. Heb jij een duidelijke visie op onderwijs aan meer- en hoogbegaafden? En wil je aansluiten bij een professioneel team?

https://www.werkenbijtalentprimair.nl/intern-begeleider/nl

#vacature #Onderwijs

Vanochtend een inspirerende online bijeenkomst gehad met onze directeuren en ICT-ers over online onderwijs. Georganiseerd door @DieterM en @sandervanacht

#onderwijs #inspireren #blijvenleren #ict

Op zoek naar een gave plek als directeur op een basisschool? Kijk dan eens op https://www.werkenbijtalentprimair.nl/directeur-wtf-0-8-1-0/nl. Deze eigentijdse basisschool met een rijke historie in Laren zoekt per 1 januari 2021 een nieuwe directeur.

#vacature #onderwijs #basisschool #laren

De Comeniusschool in #Naarden bestaat dit jaar 100 jaar. Oud-leerlingen en -leerkrachten worden van harte uitgenodigd voor een reünie op 10 april 2021 (15.00-17.00). Aanmelden kan via reunie@comeniusschool.nl

#basisonderwijs #reunie #naarden #leerkracht

Meer tweets...

Contact

Talent Primair

Amersfoortsestraatweg 180c
1272 RR Huizen

Wij hebben oog voor talent!
+