Onderwijsassistente Julie Horst-Stassar: ‘“Ik krijg hier de ruimte me persoonlijk te ontwikkelen’

Julie Horst – Stassar wilde vroeger musicalster worden, maar werkt sinds 2018 als onderwijsassistent op de Koningin Emmaschool in Bussum. “Ik ben tot op de dag van vandaag blij dat ik die keuze gemaakt heb.”

Julie: “Wat mijn werk elke dag weer uniek maakt? Dat je telkens opnieuw begint, het steeds anders is en nóóit saai. Ik werk sinds augustus 2018 als onderwijsassistent bij Talent Primair. Ik ben daar terechtgekomen via mijn moeder. Zij werkt al jaren als intern begeleider op één van de scholen.

Liefde voor kinderen

Vroeger wilde ik musicalster worden. Die droom kon ik niet verwezenlijken, want ik werd niet aangenomen op de musicalacademie. Omdat ik alti jd liefde voor kinderen heb gehad, ben ik een opleiding tot onderwijsassistent gaan volgen. Ik ben nog steeds blij met die keuze.

Kwaliteiten die van pas komen in het onderwijs

Talent Primair past heel goed bij me. De organisatie biedt me de kans om te werken in het openbaar onderwijs en geeft me ruimte mezelf persoonlijk te ontwikkelen. Ik mag ook meedenken over de inhoud van mijn functie, dat is erg fijn. Ik ben creatief, flexibel, energiek, een teamplayer en ik heb veel liefde voor kinderen. Ik zie ze graag groeien. Deze kwaliteiten komen me wel van pas in het onderwijs.

Lef hebben om dingen op te pakken

Ik hoop dat er voldoende geld beschikbaar blijft om kinderen te kunnen bieden wat ze nodig hebben in het onderwijs. Aanstormende krachten zou ik willen meegeven open te staan voor alles wat er op ze afkomt en het lef te hebben om dingen op te pakken zonder belemmeringen. Pabo-leerlingen moeten niet alles perfect willen doen. Ze kunnen beter accepteren dat het tijd kost om het vak in de vingers te krijgen. Blijf vooral jezelf!”

Hebben wij je interesse gewekt?Onze vacatures vind je op werkenbijtalentprimair.nl. Lees ook het verhaal van Marlien Lotte, schoolopleider en leerkracht bij OBS Graaf Floris

Talent Primair

Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld.

Volg ons op Twitter

Vacature alert! 🚨 Montessorischool De Gouden Kraal in Huizen zoekt twee leerkrachten: een leerkracht onderbouw (WTF 0,4) en een leerkracht bovenbouw (WTF 0,4). Meer info: https://linktr.ee/talent_primair

Vier scholen - De Catamaran, De Triangel, De Godelinde en De Curtevenne - hebben met glans het HPS-traject van Academica voltooid! Dankzij het verandertraject gebaseerd op De Waal's vijf pijlers, is het onderwijs naar nieuwe hoogten gestegen! Gefeliciteerd aan het hele team! 👏🏽

Vacature alert! Wil jij deel uitmaken van een toegewijd en hartelijk team bij de Godelindeschool in Naarden? We zoeken een leerkracht voor de bovenbouw (WTF 0,4 - 1,0) en voor de middenbouw (WTF 0,6 - 1,0).

Meer info: https://linktr.ee/talent_primair
#talentprimair #onderwijs #vacature

Vacature alert! Ontdek de wereld van Maria #Montessori bij Gooische Montessorischool in #Huizen! We zoeken gepassioneerde leerkrachten om ons team te versterken. Sluit je aan en maak een verschil in het leven van onze leerlingen! ⤵️

#onderwijs #vacature

Meer tweets...

Contact

Talent Primair

Amersfoortsestraatweg 180c
1272 RR Huizen