Onderwijsassistente Julie Horst-Stassar: ‘“Ik krijg hier de ruimte me persoonlijk te ontwikkelen’

Julie Horst – Stassar wilde vroeger musicalster worden, maar werkt sinds 2018 als onderwijsassistent op de Koningin Emmaschool in Bussum. “Ik ben tot op de dag van vandaag blij dat ik die keuze gemaakt heb.”

Julie: “Wat mijn werk elke dag weer uniek maakt? Dat je telkens opnieuw begint, het steeds anders is en nóóit saai. Ik werk sinds augustus 2018 als onderwijsassistent bij Talent Primair. Ik ben daar terechtgekomen via mijn moeder. Zij werkt al jaren als intern begeleider op één van de scholen.

Liefde voor kinderen

Vroeger wilde ik musicalster worden. Die droom kon ik niet verwezenlijken, want ik werd niet aangenomen op de musicalacademie. Omdat ik alti jd liefde voor kinderen heb gehad, ben ik een opleiding tot onderwijsassistent gaan volgen. Ik ben nog steeds blij met die keuze.

Kwaliteiten die van pas komen in het onderwijs

Talent Primair past heel goed bij me. De organisatie biedt me de kans om te werken in het openbaar onderwijs en geeft me ruimte mezelf persoonlijk te ontwikkelen. Ik mag ook meedenken over de inhoud van mijn functie, dat is erg fijn. Ik ben creatief, flexibel, energiek, een teamplayer en ik heb veel liefde voor kinderen. Ik zie ze graag groeien. Deze kwaliteiten komen me wel van pas in het onderwijs.

Lef hebben om dingen op te pakken

Ik hoop dat er voldoende geld beschikbaar blijft om kinderen te kunnen bieden wat ze nodig hebben in het onderwijs. Aanstormende krachten zou ik willen meegeven open te staan voor alles wat er op ze afkomt en het lef te hebben om dingen op te pakken zonder belemmeringen. Pabo-leerlingen moeten niet alles perfect willen doen. Ze kunnen beter accepteren dat het tijd kost om het vak in de vingers te krijgen. Blijf vooral jezelf!”

Hebben wij je interesse gewekt?Onze vacatures vind je op werkenbijtalentprimair.nl. Lees ook het verhaal van Marlien Lotte, schoolopleider en leerkracht bij OBS Graaf Floris

Talent Primair

Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld.

Volg ons op Twitter

Scholen genieten van de voorjaarsvakantie, een break om straks vol energie de lente in te duiken! Rust en ontspanning zijn essentieel voor een frisse start.
Voel jij de behoefte aan vernieuwing? Ontdek jouw perfecte frisse start via deze link ⤵️

Twee weken geleden zetten we Hilversum op z'n kop tijdens de Koersplandag! Het was dé dag waarop we op feestelijke, inspirerende en gezamenlijke wijze de nieuwe koers aftrapten. Een koers waarin de leerkrachten, onze sterren van de koers, centraal staan. 🌟

#talentprimair

𝗗𝗮𝗴 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗗𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁𝗲𝘂𝗿 💐
Vandaag eren we de onmisbare schakels binnen onze scholen, onze directeuren! Met passie en toewijding zorgen jullie ervoor dat alle puzzelstukjes op hun plek vallen. Dank voor jullie visie, leiderschap en liefde voor het onderwijs. 🧩💚

"Leerlingen Gouden Kraal in actie voor bewoners huis aan Duivenvoorde!"

Meer lezen? 👉🏼 https://linktr.ee/talent_primair

Foto: HuizerNieuws/Bob Awick

#talentprimair #onderwijs #actie

Meer tweets...

Contact

Talent Primair

Amersfoortsestraatweg 180c
1272 RR Huizen