Vacature Sterrenwachter in Loosdrecht: enthousiaste leerkracht middenbouw gezocht

Ben jij klaar  voor je volgende uitdaging in het Jenaplanonderwijs?

Jenaplanschool de Sterrenwachter in Loosdrecht zoekt enthousiaste leerkracht (0,6-1,0)

Jij bent een professionele, zelfstandige en enthousiaste groepsleerkracht. Je hebt ervaring (of affiniteit) met het Jenaplanonderwijs. Vind jij het ook belangrijk dat alle leerlingen in je stamgroep ‘gezien’ worden? Voor de middenbouw zoeken we een collega die drie tot vijf dagen per week wil werken met een mooie groep kinderen van groep 3-4-5. Je stemt zowel met collega’s van de onderbouw als de bovenbouw je onderwijsaanbod af.

Wie zijn wij?
Jenaplanschool de Sterrenwachter is gelegen in Nieuw-Loosdrecht. Onze school trekt ook kinderen van de omringende dorpen aan. Het motto van onze school is: ‘Elk kind is een ster, met zijn eigen glans en kleur’.
Op dit moment zijn we druk bezig met de ontwikkeling richting een integraal kindcentrum (IKC) en ontwerpen daarvoor een nieuw gebouw. Onze school heeft nu 175 leerlingen, verdeeld over zeven groepen (twee onderbouwgroepen (0/1/2), drie middenbouwgroepen (3/4/5) en twee bovenbouwgroepen (6/7/8). Vanaf schooljaar 2018/2019 groeien we naar acht groepen. Er komt dan een extra bovenbouwgroep bij. Binnen de school heerst een prettig leer- en leefklimaat waarbij het ritmisch weekplan volgens de Jenaplanprincipes wordt gehanteerd.

Talent Primair
Jenaplanschool de Sterrenwachter maakt deel uit van Talent Primair. Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld. Wij ontwikkelen talent met uitdagend onderwijs en stimuleren een actief lerende houding. Talent Primair geeft alle medewerkers ruimte en vertrouwen en zet ieder kind centraal.

Wat bieden wij?
Door groei van de school bieden we een mooie werkplek binnen een open en gezellig team. Wij proberen zoveel mogelijk uit te gaan van ieders kwaliteiten en de taken op basis daarvan te verdelen. Er zijn volop ontwikkel- en groeimogelijkheden. Deze vacature biedt snel uitzicht op een vaste aanstelling.

Arbeidsvoorwaarden
Een aantrekkelijke functie in een ondernemend team met betrokken collega’s. Het salaris bedraagt maximaal €3.482 / €3.826 bruto per maand (salarisschaal LA/LB van de CAO PO bij een volledige werkweek). Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Talent Academie. Een vaste aanstelling is zeker bespreekbaar.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Yolanda Halbesma, directeur via (035) 582 1003. Wil je alvast een indruk krijgen van onze school? Kijk dan op de website van Jenaplanschool De Sterrenwachter

Interesse?
Graag nodigen we je uit om te solliciteren. Mail je CV met korte motivatie naar Yolanda Halbesma, directeur, yolanda.halbesma@sterrenwachter.nl. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Heb je vragen over je sollicitatie?
Neem dan contact op met Nicole van Blijenburgh, medewerker HR, n.vanblijenburgh@talentprimair.nl