Vacature Curtevenne in Kortenhoef: besluitvaardige intern begeleider/locatiedirecteur gezocht

Help jij onze missie en onderwijsopdracht ‘Samen leren om talenten te ontwikkelen’ verwezenlijken?

De openbare basisschool Curtevenne in Kortenhoef zoekt een besluitvaardige en communicatieve intern begeleider/locatiedirecteur (WTF 1,0)

Jij gaat als intern begeleider/locatiedirecteur samen met het team de ingezette koers voor onderwijsvernieuwing, oudercommunicatie en zorgstructuur verder uitbouwen, met begeleiding van de meerscholendirecteur Derek Laout. Je initieert, coördineert en voert het zorgbeleid van de school uit samen met het team. Er is volop ruimte om je eigen deskundigheid en talenten in te brengen en af te stemmen voor een aantrekkelijke taakverdeling. Een unieke kans om jezelf in een veilige omgeving te ontwikkelen tot het gezicht van een prachtige school, waarbij je je handelen baseert op waardering en erkenning.

Wat wij verwachten
Je vindt het een uitdaging om onze school verder te ontwikkelen en ons team te professionaliseren. Je bent doortastend en werkt planmatig en viert je successen met je team. Je pakt een centrale rol binnen de zorgbreedte van de school en je bent een coachende leider voor het team. Natuurlijk ben je toegankelijk voor kinderen en ouders. Verder beschik je over:
– ervaring als leidinggevende en/of intern begeleider;
– een afgeronde opleiding voor een van deze functies;
– ervaring met onderwijskundige veranderprocessen.

De Curtevenneschool biedt:

  • een veelzijdig, enthousiast team met veel onderwijservaring;
  • een team dat interesse heeft en open staat voor onderwijsvernieuwing;
  • actieve en betrokken ouders!

Kortom: Dit is een superbaan met een leuk team in een ruime, lichte school.

OBS Curtevenne
De Curtevenne is dé openbare school in Kortenhoef met ruim 220 leerlingen en een team van ruim 15 personen. De school staat bekend als een open organisatie met een enthousiast team, waar je je altijd welkom voelt. Onze missie is ‘Samen leren om talenten te ontwikkelen’. Dit betekent: samenwerken op alle niveaus, een lerende/onderzoekende houding en oog voor talenten in de brede zin van het woord. Het team is ondernemend en gericht op de omgeving. De ouders zijn veelal actief betrokken bij de schoolorganisatie.

Talent Primair
OBS Curtevenne maakt deel uit van Talent Primair. Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld. Wij ontwikkelen talent met uitdagend onderwijs en stimuleren een actief lerende houding. Talent Primair geeft alle medewerkers ruimte en vertrouwen en zet ieder kind centraal.

Wat wij bieden
De functie wordt gehonoreerd conform de cao Primair Onderwijs in schaal DA (Meerhoofdige schoolleiding basisschool). Verder zijn alle (secundaire) arbeidsvoorwaarden zoals aangegeven in de cao PO van toepassing. Daarnaast wordt je gefaciliteerd bij je professionalisering met een persoonlijk budget.
De functie is op tijdelijke basis voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
Binnen Talent Primair wordt veel ruimte geboden aan het inzetten van je talenten en het meedenken en participeren bovenschools.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze vacature of een volledig profielschets opvragen? Neem dan contact op met de huidige directeur van deze school Marga Duijn via (06) 51 11 44 58 of directie@curtevenneschool.nl. Wil je alvast een indruk krijgen van onze school? Kijk dan op Facebook of op de website van de Curtevenneschool.

Interesse?
Mail je motivatie en CV bij voorkeur zo snel mogelijk, maar voor maandag 2 juli 2018, naar Marga Duijn, directie@curtevenneschool.nl. Een assessment kan tot de sollicitatieprocedure behoren.

Heb je vragen over je sollicitatie?
Neem dan contact op met Nicole van Blijenburgh, medewerker HR, n.vanblijenburgh@talentprimair.nl