Vacature Koningin Emma in Bussum: energieke locatiedirecteur gezocht

Ben jij die locatiedirecteur die verbindt, motiveert en talenten ontwikkelt?

De openbare basisschool Koningin Emma in Bussum zoekt energieke en inspirerende locatiedirecteur (WTF 0,8-1,0)

Openbare basisschool Koningin Emma telt ongeveer 400 leerlingen en een enthousiast team van 32 personeelsleden. Onze getalenteerde en nieuwsgierige leerlingen hebben onderwijsinhoudelijk uitdaging nodig. Kernwaarden van de school zijn talentontwikkeling, eigenaarschap, actief leren en plezier. Vooral talentontwikkeling is een speerpunt. Wij lopen een traject voor onderwijsvernieuwing en zijn op zoek naar onderwijsvormen die nog beter passen bij onze doelgroep.

Schooljaar 2018-2019 starten wij op een nieuwe locatie in een volledig gerenoveerd gebouw, waardoor de huidige twee locaties onder één nieuw dak komen. In dit gebouw gaan we samenwerken met SKBNM (kinderopvangorganisatie) in de vorm een kindcentrum. Vanaf 1 augustus 2018 is Marga Duijn aangesteld als meerscholen directeur van de OBS Koning Emma in Bussum en Jenaplanschool De Sterrenwachter in Hilversum.

Jij gaat als locatiedirecteur samen met Marga Duijn de ingezette koers voor talentontwikkeling, oudercommunicatie en organisatieontwikkeling verder uitbouwen. Er is volop ruimte om je eigen deskundigheid en talenten in te brengen en af te stemmen voor een aantrekkelijke taakverdeling. Je wordt ondersteund door bouwcoördinatoren en een interne begeleider.

Wat wij verwachten
Je bent een zeer vaardige communicatieve leidinggevende met een frisse kijk op onderwijs en vernieuwing. Je kunt teams professionaliseren, planmatig werken en je hebt een coachende leiderschapsstijl; je gaat namelijk veel structuur in de organisatie aanbrengen. Verder beschik je over:
– een afgeronde management-/schoolleidersopleiding of de bereidheid deze te gaan halen;
– ervaring met teamvorming en leidinggeven;
– een pro-actieve houding.

OBS Koningin Emmaschool
Onze school staat in de wijk het Spiegel in Bussum. De Emmaschool is een openbare basisschool met 16 groepen. De schoolpopulatie is getalenteerd en nieuwsgierig. De Emmaschool heeft een divers, ondernemend team met betrokken collega’s. De school biedt onderwijs op maat binnen een veilige en sfeervolle omgeving. Voor het pedagogisch klimaat werken we volgens SWPBS. Onze ouders omschrijven de school als een gemoedelijke school met een veilige leeromgeving waarin ruimte is voor initiatief van de leerlingen.

Talent Primair
OBS Koningin Emmaschool maakt deel uit van Talent Primair. Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld. Wij ontwikkelen talent met uitdagend onderwijs en stimuleren een actief lerende houding. Talent Primair geeft alle medewerkers ruimte en vertrouwen en zet ieder kind centraal.

Wat wij bieden
Een aantrekkelijke functie in een ondernemend team met betrokken collega’s. Het gaat om een dienstverband van vier of vijf dagen. Het salaris wordt volgens de geldende CAO vastgesteld (maximaal €4627 bruto per maand bij een volledige aanstelling, salarisschaal DB). Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen met je persoonlijke opleidingsbudget en via onze Talent Academie. Binnen Talent Primair wordt veel ruimte geboden voor het inzetten van jouw talenten zowel binnen als bovenschools.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met meerscholendirecteur Marga Duijn via (06) 51 11 44 58. Wil je alvast een indruk krijgen van onze school? Kijk dan op de website van de Koningin Emmaschool

Interesse?
Graag nodigen we je uit om te solliciteren. Mail je motivatie en CV bij voorkeur zo snel mogelijk naar Margriet Korteweg, bouwcoördinator, margriet.korteweg@emmaschool.nl. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Heb je vragen over je sollicitatie?
Neem dan contact op met Nicole van Blijenburgh, medewerker HR, n.vanblijenburgh@talentprimair.nl