Vacature Curtevenne in Kortenhoef: onderwijsassistent/leerkracht gezocht


Ben jij een leerkracht die graag wil bijdragen aan ‘Samen leren om talenten te ontwikkelen’?

De Curtevenne in Kortenhoef zoekt een leerkracht voor groep 6 die dit combineert met onderwijsassistentschap voor de bovenbouw

Wij zoeken voor groep 6 een ervaren groepsleerkracht voor 1 dag per week (WTF 0,2) die dit wil combineren met onderwijsassistentschap voor de bovenbouwgroepen (WTF 0,2 of 0,4). Wij zijn een gezellig en ondernemend team van ruim 15 personen en hebben 220 leerlingen. De school staat in een vriendelijke groene omgeving en is ruim en fris ingericht.

Wat wij verwachten van onze nieuwe collega
Je bent een enthousiaste en daadkrachtige leerkracht/onderwijsassistent met liefde voor kinderen. Voor ons ben je de ideale kandidaat als je pedagogisch krachtig handelt, interesse hebt in onderwijsontwikkelingen en een goede teamspeler bent. Je krijgt geen eindverantwoordelijkheid over een groep. Je kan goed samenwerken en bent communicatief vaardig. Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;
  • (enige) ervaring met lesgeven in de bovenbouw.

De Curtevenneschool
De Curtevenne is dé openbare school in Kortenhoef met ruim 220 leerlingen en een team van ruim 15 personen. De school staat bekend als een open organisatie met een enthousiast team, waar je je altijd welkom voelt. Onze missie is ‘Samen leren om talenten te ontwikkelen’. Dit betekent: samenwerken op alle niveaus, een lerende/onderzoekende houding en oog voor talenten in de brede zin van het woord. Het team is ondernemend en gericht op de omgeving. De ouders zijn veelal actief betrokken bij de schoolorganisatie.

Talent Primair
OBS De Curtevenne maakt deel uit van Talent Primair. Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld. Wij ontwikkelen talent met uitdagend onderwijs en stimuleren een actief lerende houding. Talent Primair geeft alle medewerkers ruimte en vertrouwen en zet ieder kind centraal.

Wat wij bieden
Een aantrekkelijke functie in een ondernemend team met betrokken collega’s. Het gaat om een gecombineerde aanstelling (LA schaal en niveau 4). Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Talent Academie. Een vaste aanstelling is mogelijk in overleg.

Meer informatie
Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met de huidige directeur van deze school Marga Duijn via (06) 51 11 44 58 of directie@curtevenneschool.nl. Wil je alvast een indruk krijgen van onze school? Kijk dan op Facebook of op de website van de Curtevenneschool

Interesse?
Graag nodigen we je uit om te solliciteren. Mail je motivatie en CV naar Marga Duijn, directie@curtevenneschool.nl. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Heb je vragen over je sollicitatie?
Neem dan contact op met Nicole van Blijenburgh, medewerker HR, n.vanblijenburgh@talentprimair.nl