Vacature Daltonschool De Hobbedob in Weesp: daadkrachtige Dalton leerkracht gezocht

Ben jij de leerkracht die onze leerlingen nieuwsgierig maakt en ons team nog meer kan versterken?

Zwangerschapsvervanging in Weesp: ondernemende en daadkrachtige leerkracht gezocht (WTF 0,6)

Wij zoeken een leerkracht die voor groep 5 (0,4) en groep 4 (0,2) met ingang van maandag 29 oktober 2018 tot en met maandag 25 februari 2019.  Je krijgt persoonlijke ondersteuning van een ervaren groepsleerkracht.

Wat wij verwachten:
Je bent een enthousiaste en daadkrachtige leerkracht die kinderen de ruimte kan geven. Je bent een warme en stevige persoonlijkheid, je bent oprecht en ziet wat elk kind nodig heeft. Natuurlijk kan je goed samenwerken en je bent communicatief vaardig. Verder beschik je over:

– een afgeronde Pabo en Dalton diploma (of bereid tot het volgen van de Daltonscholing);

– de behoefte om je verder te ontwikkelen.

 

Daltonschool de Hobbedob
Wij zijn een openbare daltonschool in Weesp met 145 leerlingen in de wijk Aetsveld. Wij hebben een team met zeer betrokken, gemotiveerde collegiale professionals. Wij leren kinderen verantwoordelijkheid te nemen en zelfstandigheid te ontwikkelen door het zelf plannen van hun werk. Wij stellen samenwerken centraal en reflecteren wekelijks met de kinderen (dat geeft ze inzicht in het eigen leerproces). Verder hanteren we verschillende coöperatieve werkvormen (hebben onze eigen kalender). Ook geven we Engelse les vanaf groep 1. Onze school is niet heel groot wat een open, toegankelijke sfeer bevorderd met een grote ouderbetrokkenheid. Onze missie is ‘Ieder kind is een ster’. Dit betekent voor ons dat ieder kind wordt gezien en wij hebben oog voor zijn eigen talent.

Talent Primair
Daltonschool de Hobbedob maakt deel uit van de stichting Talent Primair. Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld. Wij ontwikkelen talent met uitdagend onderwijs en stimuleren een actief lerende houding. Talent Primair geeft alle medewerkers ruimte en vertrouwen en zet ieder kind centraal.

Wat wij bieden
Een aantrekkelijke vervangingsfunctie in een ondernemend team met zeer betrokken collega’s. Je krijgt persoonlijke ondersteuning van een ervaren groepsleerkracht. Het salaris bedraagt maximaal € 3.875 bruto per maand (salarisschaal L10 van de CAO PO bij een volledige werkweek). Het gaat om een zwangerschapsvervanging van wtf 0,6 (maandag t/m woensdag). Na deze vervangingsaanstelling is er de mogelijkheid om over te stappen naar een andere vacature op een andere school binnen Talent Primair.

Meer informatie
Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Monica Groenendaal, locatiedirecteur (0294) 41 84 35 of (06) 18 33 58 65. Wil je alvast een indruk krijgen van onze school? Kijk dan op de website van Daltonschool de Hobbedob.

Interesse?
Graag nodigen we je uit om te solliciteren. Mail je motivatie en CV bij voorkeur zo snel mogelijk, naar Monica Groenendaal, directie@hobbedob.nl

Heb je vragen over je sollicitatie?
Neem dan contact op met Nicole van Blijenburgh, medewerker HR, n.vanblijenburgh@talentprimair.nl