Vacature De Sterrenwachter in de Hilversumse Meent: bevlogen leerkracht gezocht


Ben jij een leerkracht die werkt vanuit het hart, kijkt, voelt en luistert om vervolgens te handelen en samen te komen tot grootse prestaties?

Dan ben jij de leerkracht voor Jenaplanschool de Sterrenwachter voor groep 3-4 (WTF 0,6- 1,0)

De Sterrenwachter staat in de wijk Hilversumse Meent. Wij vinden het belangrijk om samen te werken met leerlingen en ouders vanuit een veilige en sfeervolle omgeving. Onze schoolpopulatie is getalenteerd en divers. Jij bent als groepsleerkracht breed inzetbaar, zelfstandig en verantwoordelijk. Je levert een actieve bijdrage aan onze visie en schoolontwikkeling.

Je wilt werken aan uitdagend onderwijs en gaat aan de slag met groep 3/4 voor 5 dagen per week. Liever geen volle week? Parttime is ook bespreekbaar.

Wat wij verwachten
Je bent een enthousiaste en daadkrachtige leerkracht met oog voor talent. Je bent goed in differentiëren, je weet op een deskundige manier om te gaan met een diversiteit aan leerlingen en je communiceert effectief. Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;
  • ervaring met lesgeven in de midden- en/of onderbouw.

Jenaplan de Sterrenwachter in Hilversum
De Sterrenwachter is een openbare basisschool met ca 100 leerlingen en 5 groepen. Onze ouders omschrijven de school als een gemoedelijke school met een veilige leeromgeving waarin ruimte is voor initiatief van de leerlingen.

Samen leren, zelf kunnen
Op de Sterrenwachter leren we in de eerste plaats samen. In een hechte werk- en leefgemeenschap werken we coöperatief. We hechten grote waarde aan het unieke individu met ieder zijn eigen mogelijkheden en beperkingen. En we plaatsen dit altijd in de context van de gemeenschap. Want samen kunnen we veel meer bereiken dan alleen. Kinderen leren hun eigen mogelijkheden kennen en leren ook om te gaan met hun beperkingen, zodat ze later op zichzelf kunnen staan. Dit kan uitsluitend in een omgeving waar de kinderen zich veilig en aanvaard voelen. Een noodzakelijke voorwaarde om tot optimaal leren te komen en één die eisen stelt aan de gemeenschap en het pedagogisch klimaat.

Talent Primair
De Sterrenwachter maakt deel uit van de stichting Talent Primair. Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld. Wij ontwikkelen talent met uitdagend onderwijs en stimuleren een actief lerende houding. Talent Primair geeft alle medewerkers ruimte en vertrouwen en zet ieder kind centraal.

Wat wij bieden
Een aantrekkelijke functie in een enthousiast team met betrokken collega’s. Het salaris bedraagt maximaal €3.482 / €3.826 bruto per maand (salarisschaal LA/LB van de CAO PO bij een volledige werkweek). Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Talent Academie. Een vaste aanstelling is mogelijk in overleg.

Meer informatie
Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Yaron de Bok, locatiedirecteur via (06) 489 30 758. Wil je alvast een indruk krijgen van onze school? Kijk dan even ‘binnen bij ons’ via Google Maps of op de website van de Sterrenwachter.

Interesse?
Graag nodigen we je uit om te solliciteren. Mail je CV met korte motivatie naar dhr. Yaron de Bok, Yaron@hilversum.sterrenwachter.nl. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Heb je vragen over je sollicitatie?
Neem dan contact op met Nicole van Blijenburgh, medewerker HR, n.vanblijenburgh@talentprimair.nl