Openbare basisschool Bijvanck: met plezier én succes werken aan talent

Talent Primair ontwikkelt voor alle scholen binnen de stichting nieuwe logo’s. Bianca de Saegher, locatiedirecteur van de openbare basisschool Bijvanck: ‘Ons oude logo had heel veel details. De wens was om een rustiger logo te krijgen maar het liefst wel net zo kleurrijk. De kleuren geven diversiteit aan, de vloeiende lijnen geven aan hoe wij samen een krachtig geheel vormen. Het nieuwe logo is modern, fris en heeft een sprankelend beeld van een kind dat wijst naar de toekomst. Zo fijn dat we dit logo aan jullie kunnen presenteren!’

Het nieuwe logo laat nog veel beter zien dat ieder kind centraal staat en welkom is op de Bijvanck. Burgemeester Joan de Zwart-Bloch van Blaricum onthulde dat maandag samen met de jongste leerling Flyn en de oudste leerling Esmé.

‘De Bijvanck is vooral een hele fijne school. Ieder kind wordt gezien en gehoord. Vele scholen zeggen het ‘wij zetten het kind centraal’. Maar wij zijn hierin echt succesvol. Dit zien we terug in het feit dat oud-leerlingen nu hun kinderen komen brengen. Ook opa’s en oma’s komen graag terug bij ons op het schoolplein,’ voegt Bianca de Saegher toe.