10 april: open huis Talent Primair voor de (bijna) Leerkracht!

Op woensdag 10 april tussen 16.30 en 19.30 uur organiseert Talent Primair een open huis voor de (bijna) Leerkracht. Waarom? Omdat wij ons verantwoordelijk voelen om een eerlijk verhaal over het onderwijs te vertellen. En ook omdat wij graag ons enthousiasme en onze passie voor het ontwikkelen van talent willen delen.

Want hoe prachtig wij het vak van leerkracht ook vinden, er is een aantal redenen waardoor havo en vwo-scholieren niet kiezen voor een baan in het onderwijs. Veelgenoemde aspecten die hun weerhouden zijn: carrièreperspectief, beloning en werkdruk. Maar ben je als leerkracht werkzaam op een basisschool? Dan kun je je vaak geen mooier beroep wensen!

Tijdens het open huis willen wij iedereen laten ervaren hoe de praktijk er ‘werkelijk’ uitziet.

Deze dag organiseren wij speciaal voor scholieren die overwegen te kiezen voor de pabo, voor pabo-studenten en stagiaires, voor zij-instromers en verder voor alle overige geïnteresseerden. Alle bezoekers gaan een-op-een leerkrachten, onderwijsassistenten, intern begeleiders, schoolopleiders en schooldirecteuren ontmoeten en spreken.

Kom woensdag 10 april tussen 16.30-19.30 uur naar de Emmaschool in Bussum

Als locatie hebben we gekozen voor onze openbare basisschool Koning Emma, omdat je hier vanaf NS-station Naarden-Bussum in 9 minuten naartoe wandelt. Adres: OBS Koningin Emma, Graaf Florislaan 2, 1405 BT Bussum. En neem gerust je kinderen mee, wij zorgen dat zij zich vermaken.

Laat ons weten dat je naar de open huis-dag voor de (bijna) Leerkracht komt:

We kijken er naar uit om je straks te ontmoeten.

  • Om te zorgen dat we voor jou precies de juiste gesprekspartners hebben klaar staan willen we graag weten of je werkt of studeert: