In de strijd tegen het Corona-virus heeft het kabinet nieuwe maatregelen afgekondigd. Vanaf maandag 16 maart tot en met maandag 6 april zijn alle scholen in Nederland gesloten. Dat betekent dat we iedereen vragen vanaf morgen zijn of haar kinderen thuis te houden. We bieden nog wel opvang aan die kinderen waarvan de ouders werken in de zogenaamde vitale beroepen (zorg, brandweer, politie, etcetera). De Rijksoverheid heeft een lijst opgesteld met beroepen die hieronder vallen.

Samen met de teams van de school zullen wij ons de komende dagen richten op de opvang van kinderen van bovengenoemde ouders en het aanbieden van thuisonderwijs, waarbij we gebruik kunnen maken van online mogelijkheden. 

We blijven de adviezen vanuit de overheid nauwlettend volgen en zullen ouders/verzorgers en werknemers continu op de hoogte houden van ontwikkelingen. We willen ouders/verzorgers en werknemers vragen hun mail en social schools goed in de gaten te houden aangezien we de komende periode nog veel informatie moeten uitwisselen en afstemmen.

 

 

Let op: vanaf maandag 16 maart tot en met 6 april 2020 zijn de scholen gesloten.
+