In de strijd tegen het Corona-virus heeft het kabinet maandag 14 december 2020 een harde lock-down aangekondigd. Vanaf woensdag 16 december tot en met zondag 17 januari 2021 zijn alle scholen in Nederland gesloten. Dat betekent dat we iedereen vragen vanaf morgen zijn of haar kinderen thuis te houden. We bieden nog wel opvang aan die kinderen waarvan de ouders werken in een  van de cruciale beroepen. De Rijksoverheid heeft een lijst opgesteld met beroepen die hieronder vallen.

De sluiting komt vlak voor de kerstvakantie en in een week waarin we op een leuke manier het toch al rare jaar met elkaar af wilden sluiten. Wij vinden dat voor de kinderen en het team erg jammer. De komende dagen gaat de teams zich richten op het inregelen van het thuisonderwijs.

We blijven de adviezen vanuit de overheid nauwlettend volgen en zullen ouders/verzorgers en werknemers continu op de hoogte houden van ontwikkelingen. 

Hoewel we dit jaar graag anders hadden willen afsluiten met elkaar en de kinderen, wensen we u allen een fijne vakantie toe en een heel gezond 2021.

 

 

Wij hebben oog voor talent!
+