Vacature in Loosdrecht: enthousiaste leerkrachten gezocht

Voor onze fantastische school met leuke kinderen, een bevlogen team en betrokken ouders zijn we op zoek naar nieuwe collega’s!

Jenaplanschool de Sterrenwachter uit Loosdrecht zoekt enthousiaste leerkrachten

We zijn een ambitieuze school waar we het belangrijk vinden dat iedereen gezien wordt. Op dit moment zijn we druk bezig met de ontwikkeling richting een integraal kindcentrum (IKC) en ontwerpen daarvoor een nieuw gebouw.

Wie zoeken we?
Wij zoeken gemotiveerde, professionele, flexibele, zelfstandige en enthousiaste groepsleerkrachten, die breed inzetbaar zijn. Ervaring met het Jenaplanconcept en/of ervaring met het werken in een heterogene midden- of bovenbouwgroep is een pre. Affiniteit met het Jenaplanconcept een vereiste.

Wie zijn we?
Jenaplanschool de Sterrenwachter is gelegen in Nieuw-Loosdrecht. Onze school trekt ook kinderen van de omringende dorpen aan. Het motto van onze school is: ‘Elk kind is een ster, met zijn eigen glans en kleur’.
Onze school heeft nu 175 leerlingen, verdeeld over zeven groepen (twee onderbouwgroepen (0/1/2), drie middenbouwgroepen (3/4/5) en twee bovenbouwgroepen (6/7/8). Vanaf schooljaar 2018/2019 groeien we naar acht groepen. Er komt dan een extra bovenbouwgroep bij. Binnen de school heerst een prettig leer- en leefklimaat waarbij het ritmisch weekplan volgens de Jenaplanprincipes wordt gehanteerd.

Talent Primair
Jenaplanschool de Sterrenwachter maakt deel uit van de stichting Talent Primair. Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld. Wij ontwikkelen talent met uitdagend onderwijs en stimuleren een actief lerende houding. Talent Primair geeft alle medewerkers ruimte en vertrouwen en zet ieder kind centraal.

Wat bieden wij?
Door groei van de school en het vertrek van een collega die met pensioen gaat, bieden we twee mooie werkplekken binnen een open en gezellig team. Wij proberen zoveel mogelijk uit te gaan van ieders kwaliteiten en de taken op basis daarvan te verdelen. Er zijn volop ontwikkel- en groeimogelijkheden.
Deze vacatures bieden snel uitzicht op een vaste aanstelling.

Middenbouw-vacature
Per 1 juni zoeken we een groepsleider voor groep 3/4/5. Als groepsleider van de middenbouw ben je een belangrijke spil in het team. Je stemt zowel met collega’s van het OB als de BB het onderwijsaanbod af.
Dit is een fulltime aanstelling (van 1 juni tot 1 augustus zou een aanstelling voor 0,5-1,0 fte mogelijk zijn, waarbij in ieder geval de maandag, dinsdag en woensdagochtend).

Bovenbouw-vacature
Voor het nieuwe schooljaar 2018/2019 zoeken we een groepsleider voor groep 6/7/8. Door de uitbreiding met een extra groep in de bovenbouw, zal met het bovenbouwteam een nieuw ritmisch weekplan worden ontwikkeld. Hier liggen veel kansen en mogelijkheden om mee te werken aan de ontwikkeling van de school. Dit is een fulltime aanstelling.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze vacatures? Neem dan contact op met Yolanda Halbesma, directeur via (035) 582 1003. Wil je alvast een indruk krijgen van onze school? Kijk dan op de website van Jenaplanschool De Sterrenwachter

Interesse?
Graag nodigen we je uit om te solliciteren in de vorm van een filmpje, presentatie of een brief met motivatie en CV. Je sollicitatie kun je bij voorkeur zo snel mogelijk, maar uiterlijk 14 mei mailen naar Yolanda Halbesma, yolanda.halbesma@sterrenwachter.nl. Met passende kandidaten zullen we op korte termijn een afspraak maken voor een oriënterend gesprek.

We verheugen ons erop nieuwe collega’s te ontmoeten en zien uit naar je reactie!

Heb je vragen over je sollicitatie?
Neem dan contact op met Nicole van Blijenburgh, medewerker HR, n.vanblijenburgh@talentprimair.nl