Vacature in Kortenhoef: twee fulltime leerkrachten gezocht

Ben jij de leerkracht die leerbaar en ondernemend is en ons team nog beter maakt?

OBS Curtevenne uit Kortenhoef zoekt ondernemende fulltime leerkrachten

Je bent een (startende) leerkracht die graag aan de slag gaat in groep 1/2. Je krijgt persoonlijke ondersteuning van een ervaren groepsleerkracht en je bent bereid je verder te scholen en te ontwikkelen.  We zoeken ook een groepsleerkracht voor groep 4 die energiek, ondernemend en creatief is. Natuurlijk werken jullie graag in teamverband.

Wat wij verwachten

Je bent een enthousiaste en daadkrachtige leerkracht met liefde voor kinderen. Je wilt je ontwikkelen in adaptief onderwijs en wil het beste uit de kinderen halen. Je kan goed samenwerken en bent communicatief vaardig. Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;
  • (enige) ervaring met lesgeven.

OBS Curtevenne
De Curtevenne is dé openbare school in Kortenhoef met ruim 220 leerlingen en een team van ruim 15 personen. De school staat bekend als een open organisatie met een enthousiast team, waar je je altijd welkom voelt. Onze missie is ‘Samen leren om talenten te ontwikkelen’. Dit betekent: samenwerken op alle niveaus, een lerende/onderzoekende houding en oog voor talenten in de brede zin van het woord. Het team is ondernemend en gericht op de omgeving. De ouders zijn veelal actief betrokken bij de schoolorganisatie.

Talent Primair
OBS Curtevenne maakt deel uit van de stichting Talent Primair. Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld. Wij ontwikkelen talent met uitdagend onderwijs en stimuleren een actief lerende houding. Talent Primair geeft alle medewerkers ruimte en vertrouwen en zet ieder kind centraal.

Wat wij bieden
Aantrekkelijke functies in een ondernemend team met betrokken collega’s. Het gaat om twee fulltime dienstverbanden. Het salaris bedraagt maximaal € 3.482 / €3.826 bruto per maand (salarisschaal LA/LB van de CAO PO bij een volledige werkweek). Het is mogelijk om scholing naar keuze te volgen via onze Talent Academie. Een vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie
Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Marga Duijn, directeur (035) 656 1019. Wil je alvast een indruk krijgen van onze school? Kijk dan op de website van de Curtevenneschool.

Interesse?
Graag nodigen we je uit om te solliciteren. Je sollicitatiebrief kun je bij voorkeur zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor maandagochtend 18 juni sturen naar directie@curtevenneschool.nl

Heb je vragen over je sollicitatie?
Neem dan contact op met Nicole van Blijenburgh, medewerker HR, n.vanblijenburgh@talentprimair.nl